Elke Keurslager is verantwoordelijk voor zijn eigen inkoop. Wij kiezen voor kwaliteit en voor aansprekende vleesconcepten": traceerbaar van boer tot bord en geproduceerd op dier- en milieuvriendelijke wijze. Lokale vleesconcepten genieten de voorkeur, maar daarnaast hebben we ook voor verschillende buitenlandse concepten gekozen. U leest hier het waarom van onze keuze.
Botermals rundvlees is één van de pijlers van de Keurslagers. Eigenlijk wel logisch als je bedenkt hoe lekker rundvlees is. En dan hebben we het zeker niet alleen over de kogelbiefstuk en het rundergehakt, maar ook over al dat heerlijke stoofvlees dat het rund ons biedt.
Smaakvoller, natuurlijker en (h)eerlijk vlees. Die gezonde levensstijl is ook goed terug te vinden in het kwaliteit van het wroetvarkenvlees. Dit vlees is steviger, beter dooradert, fijner van structuur en bevat minder vocht.
Bij ons vindt u uitsluitend rundvlees van Weivlees. Het rundvlees is fijn van draad, botermals en vol van smaak.
Lamsvlees is mager en heeft een mooie eigen smaak. Lamsvlees is perfect te combineren met vele verse ingrediënten. Veelgebruikte kruiden zijn tijm, marjolein en oregano. Je kunt het grillen, braden of stoven. Ook eenvoudig klaargemaakt, is lamsvlees heerlijk van smaak, dus zowel de professionele als de amateurkok kan het met plezier bereiden.
Bij ons in de Keurslagerij kunt u tegenwoordig ook sterkip kopen. Dat is kip die nog écht naar kip smaakt. Dit komt onder andere door het natuurlijke ritme waarin de kippen opgroeien, het plantaardige voedsel dat ze krijgen en het feit dat het een langzaamgroeiend ras is.
In onze winkel vindt u elke dag een ‘keur’ aan verse vleeswaren. Van heerlijk verse gebraden gehakt tot onze veel verkochte eigen grillworst. Want veel producten maken wij zelf. Natuurlijk hebben wij ook buitenlandse specialiteiten in huis. Meer dan genoeg inspiratie voor - bijvoorbeeld - een heerlijk belegd broodje.
Hieronder een greep uit ons assortiment bijzondere vleeswaren.